Aputure har massor av spännande och populära LED-lampor, LED-paneler, softboxar och tillbehör. Här guidar vi dig igenom deras sortiment!

Aputure har delat in sitt ljus i två olika kategorier: ”Amaran” som är deras portabla LED-paneler och ”Light Storm” som är deras kraftiga LED-lampor och LED-paneler.

 

 

Alla deras lampor och paneler finns i vårt sortiment (klicka på namnet för att hoppa till produkten):

Tri-8 är den nyaste och starkaste panelen i Amaran-serien från Aputure på 60W! Tillverkad i flyplansaluminium och byggd för professionellt bruk. Finns i två versioner, med ställbar färgtemperatur eller dagsljusbalanserad.

HR 672 och AL-528 finns i tre olika versioner, ställbar färgtemperatur, bred ljusspridning eller smal ljusspridning. Beroende på vilken variant du väljer så är 672 på 45W eller 30W och 528 på 30W eller 15W. Båda modellerna är väldigt portabla och har låg vikt. Till 672 medföljer det dessutom batterier.

AL-H198 är en mindre LED-panel som du kan montera på kameran. Finns i två versioner, ställbar färgtemperatur eller dagsljusbalanserad.

AL-M9 är Aputures minsta panel! Kan monteras på kameran eller användas som komplement till andra paneler för att belysa detaljer eller skapa effekter.

AL-H100 är en ringblixt som även har fast ljus. Ställbar effekt och möjlligheten att tända endast höger eller vänster halva. Passar dom flesta objektiv tack vare dom åtta adapterringar som medföljer.

LS C300d är en prisvinnande lampa av hög kvalitet som kan användas vid professionella TV- och filminspelningar. Den starkaste Light Storm-lampan från Aputure! Kan kopplas i väggen eller drivas av två stycken V-Mount batterier.

LS C120 är lillebror till C300d. Perfekt för den som behöver en lampa av lika hög kvalitet men som är lite mindre och lite smidigare. Finns i två versioner, dagsljusbalanserad eller tungsten.

LS-mini20 är en superportabel lampa med fresnellins och klaffar. Fresnellinsen är ställbar mellan 20 grader och 80 grader. Lampan kopplas i väggen eller drivas av batteri eller powerbank.

LS 1/2W är LED-panel med extra bred spridning på 120 grader och ett högt CRI-värde på 98! Tillverkad av flygplansaluminium och kan kopplas i väggen eller drivas av batteri.

LS 1 är Aputures största LED-panel och finns i två versioner, ställbar färgtemperatur eller dagsljusbalanserad. Panelen har klaffar och precis som LS 1/2W är den tillverkad i flygplansaluminium. Kan kopplas i väggen eller drivas av batteri.

LS 1 Studio är en variant av den vanliga LS 1 som är anpassad för användning inomhus. Tack vare att batteriboxen och strömadaptern kan fästas på baksidan av panelen så är den bättre lämpad för montering i taket i en studio eller ovanför en scen. Panelen har ställbar färgtemperatur och kan styras via DMX.

 

 

Vi har alla tillbehör i vårt sortiment, förutom deras egna paraply (klicka på namnet för att hoppa till produkten):

Light Dome är en extra djup octabox med en diameter på 90 cm. I vanliga fall har en octabox 8 spröt men den här har 16 spröt för att octaboxen ska bli få en mycket jämnare rund form. Det skapar en extra snygg reflektion i ögat på modellen.

Light Dome Mini är 69 cm i diameter och har, precis som Light Dome, 16 spröt men Mini är inte extra djup som den större modellen. Istället följer det med ett raster till Mini.

Light Space är en spännande ljusformare med annorlunda form. Den passar perfekt för dom situationer då du vill ha ett mjukt ljus med stor spridning. Till Light Space följer det dessutom med en svart reflektor som kan användas för att flagga av delar av softboxen och kontrollera ljuset.

Fresnel Mount används för att fokusera ljuset och skapa en spot-effekt. Den går dessutom att zooma och kontrollera spridningen från 12 grader till 42 grader. Eftersom tillbehöret fokuserar ljuset så blir det dessutom mycket starkare på den begränsade ytan den belyser.