• Fri frakt vid köp över 1000 kr
  • Snabba leveranser  
  • Kundtjänst 08 - 518 169 00

Din kundvagn

Din kundvagn (0)

Våra varumärken

Aputure

Aputure

Aputure grundades 2005 då ett gäng entusiastiska filmskapare gick ihop för att skapa kvalitetsprodukter till ett schysst pris. Denna filosofi är något som vi på Kaffebrus står bakom. De senaste åren har Aputure vuxit enormt på den globala marknaden med kontor i såväl USA, Europa och Asien. Många filmare förknippar idag Aputure med kvalité och användarvänlighet till ett bra pris. Idag har Aputure allt från LED-ljus och monitorer till follow focus-system och mikrofoner. 2017 utnämndes Aputure LS C300d till "Best Lighting Product at NAB".

Varumärkets produkter

Atmosphere Aerosol

Atmosphere Aerosol

Paret Joe och Kathleen är professionella bröllopsfotografer och ägare Atmosphere Aerosol. De har fotograferat över 300 bröllop och filmer världen över. De hade en dröm om att kunna producera bilder du ser i filmer utan att behöva transportera en rökmaskin med sig överallt. De spenderade två år med att utveckla denna sprayburk och nu levererar de dimma på burk över hela världen. En doftfri, ogiftig spray som passar utmärkt för bröllopsfotografering och produktfoto.

Varumärkets produkter

Boya

Boya

BOYA har sedan starten 2007 tillverkat prisvärda mikrofoner, främst för GoPro, Nikon, Canon, Sony, och andra internationella märken av DSLR-kameror och videokameror. Kan även användas för Iphone och Ipad och andra smartphones. Boya har perfekta mikrofoner och myggor för dig som vill intervjua eller starta podcast.

Varumärkets produkter

Cactus

Cactus

Med Cactus är du inte längre låst till de blixtar som passar till just din kamera! Byt kamera eller låna blixtar av en kompis, med deras trådlösa radiosändare kan du trigga blixtar av olika märken och fortfarande ha tillgång till fina funktioner som TTL och HSS. Dessutom har Cactus tagit fram egna speedlites, lasertriggers och tillbehör för blixt och kamera.

Varumärkets produkter

Came

Came

Came tillverkar kvalitetsprodukter för fotografer och filmskapare. Kaffebrus erbjuder exempelvis Gimbals, LED-ljus, ministiativ, stativ i kolfiber, DSLR-riggar, Kamerakranar, Fresnel-lampor och annan fast belysning.

Varumärkets produkter

Carry Speed

Carry Speed

Carry Speed är speciellt kända för sina bekväma, tåliga och användbara axelremmar. Vi på Kaffebrus erbjuder ett brett sortiment av stilrena remmar för din kamera, safety strap, uni strap m.m.

Varumärkets produkter

Ciesta

Ciesta

Ciesta tillverkar kameraväskor i flera olika varianter och till olika typer av kameror. På Kaffebrus erbjuder vi både inläggsväskor i flera olika färger, men även axelväskor i färgglada färgor. Dessa är perfekta för spegellösa systemkameror typ NEX, Pen eller leksakskameran Holga m.fl.

Varumärkets produkter

Comica

Comica

Comica tillverkar professionell ljudutrustning för foto- och filmindustrin. Vi på Kaffebrus har ett flertal olika produkter, som exempelvis trådlös mygga, mikrofoner eller mixer. 

Varumärkets produkter

Commlite

Commlite

Commlite producerar främst triggers, videoutrustning samt andra tillbehör för studion. På Kaffebrus har vi ett blandat utbud av foto och filmtillbehör från Commlite, såsom adapter, riggar, axelremmar, batterigrepp, makrosläde eller gimbals.

Varumärkets produkter

Deity

Deity

Deity Microphones tillverkar mikrofoner av hög kvalité. Vi på Kaffebrus är stolta att kunna erbjuda deras adaptrar, myggor och framförallt färdiga mikrofon-kit för video. Deity är verkligen rätt väg att gå för dig som vill skapa bra content, med bra ljud!

Varumärkets produkter

Dynacore

Dynacore

Dynacore är tillverkaren för dig som är ute efter videobatterier eller tillbehör till batterier! Dynacore erbjuder kamerabatteri, kameraladdare, studiobelysning, och andra kameratillbehör. Professionell design och hög kvalitet gör Dynacores produkter mer och mer populära på globala marknaden.

Varumärkets produkter

Farseeing

Farseeing

Farseeing tillverkar de flesta tillbehör för video. Laddare, batteri, LED-lampor m.m. På Kaffebrus har vi valt att ta in laddare med D-tap utgång. Dessa laddare kan användas för att ladda bland annat V-Mount batterier. Perfekt att ta med på resa.

Varumärkets produkter

Fotobestway

Fotobestway

Fotobestway har det mesta för foto- och videografen! På Kaffebrus har vi flertalet produkter som exempelvis vajer med karbinhake, gaffatejp, ostplatta, väggfäste för bakgrunder och magic arm.

Varumärkets produkter

Fotodiox

Fotodiox

Fotodiox tillverkar unika kameratillbehör och vi har valt att erbjuda deras sortiment av objektivadapters. Fotodiox köper in de senaste kamerorna löpande och plockar isär dem och bygger specifika objektivadaptrar för att vi ska kunna använda äldre objektiv på de senaste kamerahusen. För oss som släppt Nikon och Canon eller provat några nya kamerahus innebär detta att vi inte behöver investera i nya objektiv utan kan använda våra favoriter på de senaste kamerahusen oavsett fabrikat.

Varumärkets produkter

Fotopro

Fotopro

Fotopro är proffs på stativ! De är en prisvinnande tillverkare av fotoutrustning för professionella fotografer. I deras produktportfölj finner du främst kulleder, enbensstativ, trebensstativ och andra typer av fotostativ. Vi på Kaffebrus erbjuder ett brett sortiment från Fotopro.

Varumärkets produkter

Godox

Godox

Godox är en utmanare till Profoto med sin smarta helhetslösning för blixtar och triggers. Med ett brett utbud av batteridrivna studioblixtar, kraftfulla speedlites och radiosändare av hög kvalitet har Godox allt du behöver för att kunna jobba snabbt och smidigt som fotograf.

Vill du läsa mer om Godox produkter och deras trådlösa radiosystem så har vi en artikel om detta på vår blogg: "En guide till Godox trådlösa blixtsystem"

Varumärkets produkter

GoPro

GoPro

GoPro gör som du säkert känner till kameror och kameratillbehör för dig som är aktiv och vill skapa medan du är i rörelse. GoPro grundades av Nick Woodman 2002. En surfare, skidåkare och motorsports-entusiast, som ville filma sig själv och sina vänner när de surfade. Idag är GoPro ett globalt varumärke och vi på Kaffebrus är stolta att erbjuda några produkter härifrån, som exempelvis 3D-glasögon, HDMI-kabel och kablar för HERO2 och HERO3.

Varumärkets produkter

iFootage

iFootage

iFootage gör rejäla och högklassiga foto- och filmtillbehör. I vår butik hittar du framförallt sliders, enbensstativ, videostativ. Några av de mest kända produkterna från iFootage är Wildcat II Stabilizer, Wild Bull, Mogopod och Shark Slider. 

Varumärkets produkter

iOgrapher

iOgrapher

iOgraphers specialitet är det s.k. tillbehörsfästet som också är grunden för alla deras produkter. Med detta fodral kan du bifoga alla filmtillbehör som du behöver, som exempelvis mikrofoner, stativ och lins. Det hjälper också dig att stabilisera din video.

Varumärkets produkter

Jinbei

Jinbei

Med Jinbeis innovativa fototillbehör kan du på ett prisvärt och kvalitativt sätt uppgradera din fotostudio. Vi på Kaffebrus erbjuder allt från deras blixttillbehör till kraftfulla stativ.

Varumärkets produkter

JJC

JJC

JJC tillverkar flertalet professionella fototillbehör. Bland deras produkter hittar du framförallt fjärrutlösare till Canon, Olympus, Sony, Minolta, Panasonic, Leica m.fl. De gör även användbara motljusskydd, ögonmusslor, bouncer, bakre objektivlock och hand straps.

Varumärkets produkter

Jupio

Jupio

Jupio grundades 2006 och erbjuder idag ett brett utbud av bl.a.laddare, batteri, batterigrepp och andra tillbehör för videokameror, digitalkameror och bärbara datorer. Tillverkade av högkvalitativa material och med avancerad teknik, levererar Jupio-produkter som är "value fror money".

Varumärkets produkter

Kaffebrus

Kaffebrus

Vårt eget varumärke! Vi har ett flertal produkter i Kaffebrus namn, som exempelvis reflexskärmar, reflexskärm 5 i 1, trådlösa fjärrutlösare, foto paraply, softboxar m.m. Vi har även hela studioset och bakgrundsstativ i vårt eget varumärke. Välkommen att ta en titt på Kaffebrus egna produkter. Här finns möjligheten att verkligen få "value for money".

Varumärkets produkter

Kupo

Kupo

Kupo är utan tvekan specialister på grip! Vi på Kaffebrus erbjuder ett brett sortiment av produkter som passar perfekt för videoproduktion. Kupo tillverkar bl.a. kraftfulla stativ, vagn för stativ, C-stands, klämmor, äpplelådor, hard case och mycket mer!

Varumärkets produkter

Lanparte

Lanparte

Lanparte är stora inom utrustning för film- och TV-produktioner! De tillverkar framförallt gimbals för smartphones, riggar för videoproduktion samt tillbehör för Sony, Blackmagic, Red, Panasonic, Canon m.fl. I vårt sortiment har vi flera häftiga gimbals och riggar, men även dummy-batteri, aluminium rods, magic arm m.m. Lanparte har även ett brett utbud av kablar i olika slag. D-tap, HDMI, DC Power spring, HD SDI kabel m.fl.

Varumärkets produkter

Linkstar

Linkstar

Linkstar är ett företag från Nederländerna som tillverkar studioutrustning för såväl nybörjare, bättre amatörer som proffs! På Kaffebrus erbjuder vi ett stort sortiment från just Linkstar, men de allra mest populära produkterna är deras fotobakgrunder, bord för produktfoto, produktfoto "in a box", spigot och väggfäste för spigot. En annan produkt som Linkstar är stora på är deras dammtäta, vattentäta hardcase väskor.

Varumärkets produkter

Lomography

Lomography

Lomography tillverkar kameror för dig som vill leka! Med deras kult-förklarade Dianakameror och Holgakameror tar du kanske inte perfekta bilder, men däremot fantastiska bilder! Dessa kameror har minimalt med inställningar, och resultatet ser du först när du framkallar bilden. Här är alltså platsen för dig som samlar på Holga eller Diana, eller för dig som vill lära dig att bemästra konsten!

Varumärkets produkter

Manbily

Manbily

På Kaffebrus har vi använt oss av produkter från Manbily under flera år. Framförallt vill vi lyfta fram deras lätta men stabila kamerastativ, i aluminium eller kolfiber. Här finns stativ för alla storlekar och användningsområden. Manbily har även axelriggar, videohuvud, kulleder och mycket mer!

Varumärkets produkter

Mettle

Mettle

Mettle är en tillverkare av professionell fotografisk utrustning. Företaget utvecklar högkvalitativa produkter med hjälp av modern teknik och innovation. De erbjuder allt för fotostudion, som exempelvis ljusutrustning för film och video, LED-videolampor, stativ, softboxar och reflektorer. Produkterna från Mettle har bra prestanda, hög kvalitet och ger bästa ljuskälla för fotografer. Vi på Kaffebrus erbjuder bl.a. Striplight, Digilight och reflekterkåpor från Mettle.

Varumärkets produkter

Nanguang

Nanguang

Nanguang har allt för dig som vill få till rätt ljus! De är specialiserade på ljussättning för foto och film, både för amatörer och proffs. Vi på Kaffebrus erbjuder Nanguangs flexibla och kreativa produkter, såsom ljuspaneler, LED-paneler, LED-lampor och LED-ringar.

Varumärkets produkter

Nanlite

Nanlite

Nanlite är ett nytt sub-brand från Nanguang och LedGo, som vi på Kaffebrus arbetat med under flera år. Nanlite skapar lösningar för belysning som underlättar och inspirerar. Nanlite har lyssnat på sina användares behov och fokuserar på design, användarupplevelse och trender inom branschen. På Kaffebrus erbjuder vi bl.a. Forza 60, Forza 300 och Forza 500. Fast belysning med olika kraft men till samma höga kvalité.


Varumärkets produkter

Orange Monkie

Orange Monkie

Orange Monkies motto är "Simple but useful" och de tillverkar snygga, enkla och ytterst användbara produkter som lämpar sig för produktfoto. Deras FOLDIO (FOLDIO2 & FOLDIO3) är världens första vikbara studio med patenterad magnetisk struktur. Vi på Kaffebrus erbjuder dessa storsäljande, hopfällbara studios, samt extra belysning och smarta turntables.


Varumärkets produkter

Røde

Røde

Røde ger dig produkter för bästa möjliga ljud! Deras populära studio- och videomikrofoner och andra smidiga tillbehör fungerar perfekt för dig som vill spela in ljud när du filmar. Vi på Kaffebrus erbjuder exempelvis Rødes omtyckta Intervju-kit och trådlösa mygga.

Varumärkets produkter

Smallrig

Smallrig

SmallRig grundades 2009 och har sedan dess varit en ledande tillverkare av prisvärda kameratillbehör. Smallrig har lång erfarenhet av tillverkling av exempelvis riggar, burar, skenor, stavar, plattor, klämmor, adaptrar m.m. Vi på Kaffebrus erbjuder flera typer av produkter, framförallt burar och handtag för både video och film. 

Varumärkets produkter

Ulanzi

Ulanzi

Fokus på Phoneography! En spännande nykomling på marknaden som tillverkar foto- och filmtillbehör för dig som använder iPad eller smartphone. På Kaffebrus erbjuder vi flexibla och smidiga burar, topphandtag, hållare för smartphones, men även vattentät Mini-Led för dig som fotar eller filmar i en aktiv miljö. Ulanzi är definitivt något för dig som är YouTuber eller som vloggar.

Varumärkets produkter

Westcott

Westcott

Westcott tillverkar kraftfulla paraplyer för foto- och filmstudion. De har en gedigen erfarenhet och lång historia av att utforma innovativa produkter av hög kvalitet. Westcott är kända för produkter med hållbar, avancerad belysningsutrustning för professionella filmskapare och fotografer över hela världen. Vi på Kaffebrus erbjuder exempelvis paraply, stora paraply, softboxar och reflector-kit.

Varumärkets produkter

WF

Världens största tillverkare av kamerastativ!

Varumärkets produkter

Din kundvagn

Din kundvagn (0)