• Fri frakt vid köp över 1000 kr
  • Snabba leveranser  

Om Kaffebrus

Team Kaffebrus

Team Kaffebrus

Kaffebrus.com grundades 2005 och är en av Sveriges bästa fotobutiker på nätet som har allt du kan behöva som fotograf, content creator, You-Tuber, vloggare och filmmakare. Vi säljer allt utom kameror (från och med i år erbjuder vi Black Magic Designs kameror).

Vår fokus är på att erbjuda ett brett sortiment av unika kameratillbehör, videotillbehör samt kompletta studiolösningar för privatpersoner, företag och skolor. Bland våra kunder återfinns bland annat Aftonbladet, Bonniers, Carl Stanley, Clas Ohlson, H&M, IKEA, Skatteverket, SMHI, SVT, Tailor Store, Tullverket och Utbildningsradion.

Vårt lager ligger i Ystad där vi även har en fullt utrustad hyrstudio. Kontakta oss för mer info om bokning.

Vi är 7 personer på Kaffebrus idag - vår personal är väldigt kunnig inom foto, video och ljussättning och vi hjälper gärna dig att plocka ihop en lösning som passar för dina behov.

Vårt sortiment består av egna produkter samt det bästa från företag som Aputure, Fotodiox, Godox, Jinbei, JJC, Kupo, Nanlite, Smallrig och Ulanzi.

Vårt eget varumärke omfattar produkter såsom reflexskärmar, stativ, ljustält, softboxar, paraplyn och väskor för studiobruk.

Vi lagerför allt ni ser i butiken, vilket innebär att vi alltid kan erbjuda snabba leveranser. Läggs en order innan 14.00 så skickas den samma dag!

Om ni har speciella önskemål på produkter ni vill se i sortimentet i framtiden, kontakta gärna oss så får vi se om det är något vi kan få tag på.

Org.nr: 5567333611
Postadress och lager: Förskeppsgatan 2, 271 55 Ystad
Telefon: 08 518 169 00

Kaffebrus™ är ett registrerat varumärke.

Kaffebrus är ett miljömedvetet företag. Vi strävar efter att minimera utsläpp och att vara ett koldioxidpositivt företag genom att använda oss av vind- och solenergi, använda minimalt med plast i våra förpackningar och återanvända kartonger. Sen 2012 har vi även gjort vårt bästa för att vårt sortiment framförallt ska bestå av snåla LED-paneler och LED-lampor istället för strömtörstig halogen och lågenergilampor som innehåller tungmetaller.

Vi använder enbart sol och vindkraft. Vi kör lokala ärenden med elskateboard, cykel eller en av våra elbilar.

För att kompensera för våra flygfrakter och transporter planterar vi cirka 100 träd varje månad i Kenya och investerar löpande i solpaneler via Switchr och Trine

Din kundvagn

Din kundvagn (0)