• Fri frakt vid köp över 1000 kr
  • Snabba leveranser  
  • Kundtjänst 08 - 518 169 00

Din kundvagn

Din kundvagn (0)

Om Kaffebrus

Kaffebrus AB startade som webbshop 2005.

Vår webbshop har allt du kan behöva som fotograf och filmmakare. Vi säljer inte kameror. Vår fokus är på att erbjuda ett brett sortiment av unika kameratillbehör, videotillbehör samt kompletta studiolösningar för privatpersoner, företag och skolor. Bland våra kunder återfinns bland annat Aftonbladet, Bonniers, Clas Ohlson, H&M, IKEA, Skatteverket, SVT, Tailor Store, Tullverket och Utbildningsradion.

Vår personal är väldigt kunnig inom foto, video och ljussättning och vi hjälper dig gärna att plocka ihop en lösning som passar för dina behov.

Vårt lager ligger i Ystad där vi även har en fullt utrustad hyrstudio. Kontakta oss för mer info om bokning. Vårt eget varumärke omfattar produkter såsom reflexskärmar, stativ, ljustält, softboxar, radiosändare, paraplyn och väskor för studiobruk. Vi lagerför allt ni ser i butiken, vilket innebär att vi alltid kan erbjuda snabba leveranser!

Om ni har speciella önskemål på produkter ni vill se i sortimentet i framtiden, kontakta oss så får vi se om det är något vi kan få tag på!

Org.nr: 5567333611
Postadress: Förskeppsgatan 2, 271 55 Ystad
Telefon: 08 518 169 00
Skype: Kaffebrus

Kaffebrus™ är ett registrerat varumärke.

Kaffebrus är ett miljömedvetet företag. Vi strävar efter att minimera utsläpp och att vara ett koldioxidneutralt företag genom att använda oss av ren, grön energi, använda minimalt med plast i våra förpackningar samt att återanvända kartonger. Sen 2012 har vi även utökat vårt sortiment till att framförallt erbjuda snåla LED-paneler istället för strömtörstig halogen och lågenergilampor som innehåller tungmetaller.

Vi använder enbart sol och vindkraft och vi kör lokala ärenden med cykel eller en av våra elbilar.

Din kundvagn

Din kundvagn (0)